Karriereafklaring

Når vi i vores professionelle roller har gjort os erfaringer og måske opnået ekspertise inden for vores faglige område, kan det være vanskeligt at se, hvad det rigtige næste skridt er i den faglige udvikling. Det gælder, uanset om vi føler os på rette hylde, eller vi går med et uforløst ønske om at skifte retning. Det kan give afklaring at sparre med én, der kan stille åbne og undersøgende spørgsmål til éns erfaringer, intentioner, værdier, motivation og håb. I Cairos coacher vi ledere og medarbejdere, der på forskellig baggrund f.eks. overvejer et mere eller mindre radikalt karriereskift, ønsker afklaring ift. at komme ud af vanetænkning eller fastlåsthed omkring, hvad der vil være den rette faglige udviklingsvej, eller måske har behov for at føle sig på mere sikker grund i en konkret jobsøgning. Hvis du ønsker coaching i forbindelse med karriereafklaring, er du velkommen til at ringe eller skrive til Sonja på sonja@cairos.dk eller 2515 3410.

Afklarende samtaler for unge

Det har altid været et af livets rigtig store valg at vælge uddannelse. Det føles meget afgørende, når man har afsluttet ungdomsuddannelsen og skal vælge næste skridt. Nogle gange føles det næsten hjertebankende vanskeligt. For den uddannelse, man vælger, kan jo blive formende for hele voksenlivet. Og hvordan kan man vide, hvad man vil være god til og optaget af langt ud i fremtiden? Hvordan kan man i det hele taget vælge noget så afgørende, når man måske ikke engang synes, man har et særligt forankret eller entydigt billede af, hvem man selv er?

I Cairos stiller vi os meget gerne til rådighed for unge, der står midt i uddannelsesvalget og oplever tvivlen tage over og fylde så meget, at det er svært at finde vej. Det kan også være, at der opstår tvivl, stress eller modløshed, når man har valgt og er i gang på en uddannelse. Eller hvis man vælger at droppe ud uden at vide, hvad man så skal.

Når vi coacher unge, har vi erfaring med at tage f.eks. eksistentielle emner som valg, ansvar, frihed og vilje op. Vi er optaget af, at samtidig med at vi sammen bevæger os frem mod større klarhed, er det vigtigt, at man som ung får en følelse af at stå stærkere i sin egen ret og med de værdier, der også oftest bliver tydeligere undervejs i samtalerne.

Hvis du er ung og selv slås med at finde din vej – eller hvis du er forælder til en ung, der godt kunne bruge et tillidsfuldt og fortroligt samtalerum – er du velkommen til at ringe eller skrive til Sonja på mail sonja@cairos.dk eller mobil 2515 3410.